Welke modellen bedieningen zijn er?

Eco- en ergonomisch assortiment.

Comfortabel korte en lange afstanden rijden. Voor u verbeteren we regelmatig de functionaliteiten en ergonomie voor een kwaliteits-, en prettig te gebruiken cruisecontrol.


JOHN GOLD CM1 CRUISECONTROL BEDIENING

De CM1 is een standaard bediening en flexibel op verschillende locaties te plaatsen. Een uitkomst als u liever geen bediening aan de stuurkolom wilt hebben.

De CM1 bieden wij niet standaard aan via Cruisecontrolkopen.nl bij interesse in de CM1 bediening vragen wij u contact met ons op te nemen.

JOHN GOLD CM2 BEDIENING, MET 3 GEHEUGENS

Als de CM1 echter met 3 voorkeuzesnelheden. Ideaal bij trajecten met wisselende maximum snelheden (bijv 100, 120 en 130 km/u).

De CM2 bieden wij niet standaard aan via Cruisecontrolkopen.nl bij interesse in de CM2 bediening vragen wij u contact met ons op te nemen.

JOHN GOLD CM22 CRUISECONTROL BEDIENING

Stuurbediening. Te bedienen zonder de handen van het stuur af te nemen en net zoals onze andere cruisecontrols en bedieningen voorzien van een E-keur. Met geïntegreerde indicatie-LED en eenvoudig en vlot te monteren.

De CM22 bieden wij niet standaard aan via Cruisecontrolkopen.nl bij interesse in de CM22 bediening vragen wij u contact met ons op te nemen.

 

JOHN GOLD CM3 CRUISECONTROL BEDIENING 

Standaard bediening met basisfuncties; cruisecontrol aan, uit, harder, zachter én resume*.
* Als u, door op de rem te trappen, de cruise control heeft uitgeschakeld kunt u door de ‘Resume’ knop in te drukken terug naar de meest recente snelheid instelling.

JOHN GOLD CM4 BEDIENING MET 2 GEHEUGENS:

Het kleine broertje van de CM5. De CM4 biedt op veel vlakken dezelfde functionaliteit echter met een memory-knop minder. Dat betekent dat deze 2 in plaats van 3 snelheden kan opslaan.
De CM4 is compacter dan de CM5, waardoor hij zich soms beter laat inpassen op de stuurkolom.

JOHN GOLD CM5 BEDIENING MET 3 GEHEUGENS: 

Ons meest veelzijdige en unieke model, de CM5 bediening. Ook hier zijn wij zelf nauw betrokken geweest bij het model-ontwerp. Het biedt 3 memory-knoppen om makkelijk ,tijdens het rijden, te wisselen naar de gewenste snelheid. Ideaal bij trajecten met wisselende maximum snelheden (bijv 100, 120 en 130 km/u).

PEUGEOT & CITROËN CRUISECONTROL BEDIENING:

Speciaal voor de merken Peugeot en Citroën hebben we de CM PSA. Dit model is gemaakt om bij het specifieke design van deze merken te passen. De functionaliteit is vergelijkbaar met de CM3. Uiteraard is dit model een keuze, wanneer u liever de CM4, of CM5 heeft kan dat natuurlijk nog steeds.

De CM PSA bieden wij niet standaard aan via Cruisecontrolkopen.nl bij interesse in de CM PSA bediening vragen wij u contact met ons op te nemen.

Bel met onze specialisten

Onze cruisecontrol specialisten zitten op werkdagen van 9 tot 5 voor u klaar en geven graag antwoord op uw vragen!

Heeft u advies nodig of heeft u een technische vraag?
Twijfel niet, bel vandaag nog met onze cruisecontrol specialisten!

0522 745 291